Zannie O.

BOSTEDET SOLTOPPEN

STUDERENDE HAR ORDET

De studerendes personlige vurderinger af praktikopholdet.
Jeg har haft en god tid på soltoppen, alt i alt. Jeg tror ikke jeg kunne have haft en bedre praktik, hvis jeg f.eks. havde været på psykiatrisk center Frederiksberg i stedet for.

Jeg havde en hård start på soltoppen. Jeg følte mig mig usikker da jeg startede, da jeg var meget ”grøn” og ALDRIG før havde haft med psykisk sårbare at gøre og ikke vidste noget om socialpsykiatri eller bosteder (kun det jeg kunne læse mig frem til og undervisning på skolen). Jeg havde ikke mine vejledere lige da jeg startede på Soltoppen og det kunne jeg godt mærke, da jeg ikke følte mig tilpas med til betro mig til alle mulige andre. Efter jeg så havde mødt og lært mine vejledere at kende, begyndte tingene at falde på plads. Jeg følte mig mere sikker på mig selv, og begyndte så småt at lære beboerne at kende.

Mine vejledere har været søde og hjælpsomme. Ditte har altid lavet tid til snak når det var nødvendigt og var utrolig god til at lytte, rose og anerkende mig. Sona har været god til at give mig ideer og hjælpe mig med bedre at reflektere over de ting jeg har fortalt hende.

Jeg har været glad for at have haft så meget med medicin at gøre og på egen hånd kunne dosere medicin, og de medicinansvarlige har vist tro på at jeg sagtens kunne gøre det. Jeg ved, at på hospitalet, har sosu assistent-eleverne slet ikke haft så frie tøjler og så meget med medicin at gøre som jeg har haft, hvilket er super heldigt for mig. Jeg føler mig sikker på bosted og det system/faneblad der hører sammen med medicin.

Mine kollegaer har været søde og venlige over for mig og min plads på soltoppen som elev. Jeg har følt mig som elev og der har været plads til mig til at lære de nødvendige ting jeg skulle under min praktik periode. Når jeg har sagt fra, for mine grænser har alle mine kollegaer været forstående. ALLE har hjulpet når jeg har været usikker og måske spurgt nogle mærkelige spørgsmål, jeg har følt ”der er ingen dumme spørgsmål”.

Jeg har flere gange efterspurgt flere kollegaer, at de endelig må sige til hvis jeg gør noget forkert eller siger noget forkert. Men indtil nu har ingen gjort det, jeg vælger at tage det som at jeg gør de rigtige ting ;)


Jeg har været glad for at være på soltoppen, jeg ville varmt anbefale det til andre kommende elever.Zannie, social- og sundhedsassistentelev 2014.

Bostedet Soltoppen,         Sdr. Fasanvej 42,         2000 Frederiksberg                                                      Tlf. nr.  38 21 50 87